Все буде Україна!

Як зменшити розмір взуття за допомогою силіконових устілок?

Автор anya 01.10.2013 0 комментарів

Останнім часом ми часто користуємось послугами інтернет-магазинів, купуючи взуття «наосліп». У зв'язку з цим з'явилося безліч додаткових проблем при виборі ідеальної пари та одна з найголовніших – визначення правильного розміру без примірки. Боячись, що взуття буде на нас мале, ми зазвичай беремо на розмір більше. І тут починається… Взуваємо ми наші нові підбори і розуміємо, що нога вискакує під час ходьби, взуття просто шльопає. І що ж робити, якщо взуття на розмір чи піврозміру більше чи просто розтягнулося? Не біда, існує маса силіконових устілок, які зможуть допомогти зменшити розмір взуття і не важливо, потрібно зменшити розмір шкіряного чи замшевого взуття. 

                                                         

Спочатку визначимося з типом взуття. Якщо це класичні туфлі, де закритий носок і закрита п'ята, нам необхідно покласти силіконові устілки під передню частину стопи і на задню частину взуття. Устілки під передню частину стопи можуть бути як на клейкій основі, так і звичайні. У цьому випадку устілки без клейкої основи мають перевагу, їх можна перекладати в інше взуття. Але якщо ви боїтеся, що устілка сповзе, то беріть на клейкій основі. Ось які устілки рекомендується класти у туфлі під носок:

Поклавши устілки під передню частину, ви не даєте стопі з'їжджати вперед, плюс устілка має товщину, тому трохи зменшує розмір.

Далі вам потрібні устілки на задню частину взуття. Вони називаються від натирання п'ят:

Такі устілки прибирають вільний простір ззаду, плюс додатково фіксують п'яту. І на додачу приємний бонус - задник взуття вам не натре п'яту.

За допомогою цих устілок ви зможете прибрати трохи менше одного розміру взуття. Якщо ж взуття велике на вас на цілий розмір, то під передню частину вам потрібні більш товсті устілки, це будуть ось такі:

 

Також є ще один дуже зручний спосіб вирішення цієї проблеми для закритого взуття - вкладки для зменшення розміру взуття. Вони м'які, зручні, комфортні, приємні до тіла та виготовлені з дихаючого матеріалу. 

Носіть своє взуття із задоволенням! Вдалих Вам покупок!