Все буде Україна!

Як вибрати ідеальну білизну для сну

Автор Oksana 07.06.2019 0 комментарів

Якщо Ви замислились над тим, щоб купити жіночу білизну, але не знаєте, як його підібрати, то Ви потрапили за правильною адресою. Ми постараємося розглянути усі основні характеристики та особливості, щоб допомогти Вам вибрати не просто красиву жіночу білизну, а улюблену та незамінну річ у вашому гардеробі. Адже атласний пеньюар чи шовкова піжама – це не просто жіноча домашня білизна, а спосіб самовираження, впевненість у собі, сексуальний вигляд та стимул для Вашого чоловіка, тому що кохана жінка – це муза та натхненниця для саморозвитку.

Для початку зупинимося на головній властивості будь-якого одягу – розмірі. Особливо важливою є дана характеристика, щоб купити жіночий комплект нижньої білизни без примірки в інтернеті. На нашому ринку присутні вироби з багатьох країн і більшість людей губляться, побачивши на бірці незнайому систему позначення. Почнемо з того, що у нашій державі під час пошиття будь-якого одягу за ГОСТами враховуються багато параметрів, але головними є два: обхват грудей та зріст. А вказана цифра на етикетці – це розділений навпіл обхват грудей.

Нижче наведена таблицю відповідності розмірів у різних міжнародних системах.

                      соответствие международным размерам   

В Америці ж прийнята міжнародну систему кодування, в якій за основи взято коди на основі літер.

                        Американская система обозначения размеров

Що стосується Європи, то довгі роки кожна країна мала свою систему ГОСТів, що призводило до плутанини та незручності на зовнішньому ринку. В результаті було прийнято єдиний стандарт позначення розмірів одягу EN 13402 і тепер на бірці можна побачити людський силует із зазначенням основного параметра тіла, що впливає на вибір конкретного виробу та декілька допоміжних, для більш точної характеристики.

Наприклад, щоб визначити розміри жіночої білизни, потрібно знати обхват під грудьми та самого бюсту. Перше значення округляється до найближчого числа кратного 5, друге необхідне для визначення розміру чашки (різниця цих двох значень), який має кодування у літерах.

Припустимо, Ваш обхват під грудьми 78 см, а обхват бюсту 91 см. Округлюємо число 78 до 80, знаходимо інтервал розмірів чашечки (91-78 = 13). Використовуючи таблиці, легко визначити, що розмір 80А. Якщо значення на межі та підходить під два інтервали, то враховується модель білизни (наявність кісточок, пуш-апа тощо).

                        как определить размер груди

Тепер розглянемо два найпопулярніші фасони: класична нічна сорочка та піжама. Звичайно ж, Ваш вибір повинен бути заснований на особистій перевазі, але у кожної з цих моделей є свій плюс. Багато чоловіків схиляються до думки, що пеньюар з мережева вигідно підкреслює фігуру, створюючи сексуальний, граціозний образ, і збуджує від думки, що варто лише провести рукою по гарній ніжці, щоб дістатися бажаної та коханої жінки. А ось комплект із маєчки та шортиків має незаперечну перевагу – комфорт. Адже, як не крутись під час сну, присідай та нахиляйся, спідня білизна залишиться на своєму місці. А коротенькі шортики додадуть Вашому образу еротичної грайливості.

Перед тим, як купити жіночу білизну, зверніть увагу на якість пошиття, деталі та тканину. Адже в першу чергу цю річ Ви купуєте для комфортного сну, тому декор повинен бути не об'ємним, шви м'якими, а тканина натуральною та приємною до тіла.

І останньою характеристикою, але абсолютно не маловажливою, яку ми розглянемо, буде колір жіночої білизни. Безперечно, у кожної з нас є свої уподобання, але якщо Ви не можете визначитися, то звернемо увагу на психологію та енергетику кольору, і, можливо, це допоможе Вам вибрати найкращий для себе варіант.

Почнемо з червоного кольору білизни. Звичайно, це дуже сильний тон, який створює яскравий образ, додаючи динаміки, наполегливості та відкритої сексуальності. Кожна дівчина іноді хоче перетворитися на полум'яну та еротичну жінку-вамп. Але варто пам'ятати, що, можливо, іноді Вам буде некомфортно у цьому образі та захочеться змінити амплуа.

сексуальная красная пижамкаЧерный пеньюар

Чорний колір білизни є втіленням ночі, Всесвіту та таємничості. Якщо Ви хочете додати витонченості та елегантності – така білизна створена саме для Вас. Чорний колір раніше асоціювався з жалобою, але завдяки Коко Шанель увійшов у наше повсякденне життя, додавши глибини та нескінченності. Така нічна білизна чудово підійде кожній, адже цей тон не тільки чудово пасує усім типам шкіри та кольору волосся, а ще й робить стрункішою фігуру.

Синій колір білизни – вважається символом довіри та безтурботності. Багато психологів рекомендують використовувати блакитний та синій колір при виборі одягу на співбесіду або для розташування людини до дружнього ставлення. А ось сексуальний пеньюар темно-синього відтінку може привнести у Ваш образ як спокій та безпеку, так і відчуття замкнутості. І буде близьким до дівчат, яким імпонує роль снігової королеви.

Синяя пижама с кружевомСексуальное нижнее белье

Про бордовий колір можна писати поеми. Це символ солідності, втілення дорогого вина та соковитої вишні, які приносять неймовірну харизму та глибину. Бордо часто асоціюють з владою та силою, а поєднання червоного та коричневого кольорів додає образу сексуальності та розважливості. Нижня білизна такого кольору навіяє образу аристократичну велич і таємничу еротичність. На відміну від червоного кольору, Ваша сексуальність буде менш кричущою, а більш зрілою та привабливою.

Фіолетовий колір білизни – не просто неймовірно красивий, але й має чудове смислове навантаження. Він додає витонченості, екстравагантності та багатства. Красива жіноча білизна фіолетового кольору привносить чуттєвість, розуміння, величність і пробуджує фантазії. Пограєте з уявою свого коханого!

Рожевий колір білизни – це безперечно символ ніжності та жіночності. Шовкова піжама такого кольору створить милий, чуттєвий та вишуканий образ. З погляду психології, відтінки рожевого заспокоюють, що є безперечним плюсом для нічної білизни. А образ наївної, м'якої та романтичної дівчини завжди підкуповував чоловіків, адже поруч із такою жінкою вони почуваються сильними та мужніми.

Красивое белье для снаСексуальная пижамка

Срібну білизну можна описати такими епітетами, як дорогий, сучасний, дорогоцінний, високотехнологічний. Цей колір привносить впливовість і силу, але при цьому має натяк на холодність і зарозумілість. Гарний пеньюр із мереживом срібного кольору зробить Ваш образ гідним та аристократичним. Привнесе моральну чистоту, просвітництво та таємничість дівчини, яка літає у світі мрій.

Сподіваємося, що наша стаття допоможе Вам знайти близький для Вас образ та купити якісну та красиву білизну для сну. А в нашому інтернет-магазині білизни Ви можете вибрати недорогий та якісний подарунок для себе чи своїх подруг.