Все буде Україна!

Як правильно підібрати взуття на підборах без примірки

Автор Oksana 28.02.2020 0 комментарів

Підбори - сучасне жертвопринесення Богу краси!

 

На сьогоднішній день у моду надійно увійшло взуття без підборів. Це стильно та зручно. Як представница жіночої статі, я не можу не радіти цьому факту та зі задоволенням ношу у повсякденному житті лофери, кросівки та мокасини. Але тільки справа доходить до «святкового образу» і в мені прокидається жінка-вамп.

как выбрать удобную обувь

Адже, що може бути красивіше та сексуальніше, ніж інтригуюча сукня під класичні туфлі на високих підборах? Як не крути, але завдяки високим підборам ми отримуємо довгі ноги, трохи напружені гомілки та підтягнуту попу, що виглядає дуже ефектно та привабливо.

Краса, звичайно, потребує жертв, але хотілося б їх мінімізувати. Усі ми знаємо, як сильно болить склепіння стоп під кінець дня. Навіть приміряючи взуття у магазині, не можна бути впевненим, що надалі нова покупка не перетвориться на «пекельну муку» та «особисте катування», а що тоді казати про покупки в інтернеті.

Чому ж взуття на високих підборах дуже часто викликає сильний біль та дискомфорт? Все дуже просто - кістки склепіння стопи при ходьбі у такому взутті сильно та неприродно деформуються. Наша стопа складається з 26 кісточок! Дуже маленьких і тендітних – і багато з них при цьому викривлені та перебувають у напрузі. Тому при виборі взуття варто звертати увагу на вигин стопи. Саме від того, наскільки ваша ніжка вигнулась, буде залежати комфортність під час ходьби. Усім нам ясно, що потрібно шукати туфлі зі зручною колодкою. Але як це визначити?

 

Ефективний спосіб вибору взуття за фотографією

 

метод выбора обуви на каблуках без примерки

А тепер ловіть дуже простий та перевірений спосіб того, як вибрати туфлі на високих підборах. Потрібно просто виміряти відстань від кінчика підбору до підошви. Чим більша ця відстань, тим плавніше підйом колодки та менше кут склепіння стопи, відповідно, менше напруга та зручніше взуття.

Цей лайфак легко застосовується для вибору туфель та босоніжок за фотографією, тому відмінно підходить для покупок в інтернет-магазинах. Використовуючи це правило, Ви можете не боятися та замовляти на сайтах, адже тепер зможете легко підібрати взуття на підборах без примірки.

Але, на жаль, цю пораду можна використовувати тільки для взуття на підборах із тонкою підошвою. Якщо є платформа або потовщення підошви, то пропорції будуть спотворені та цей вимір не зможе гарантувати комфортного взуття.

 

Де Ви були раніше зі своєю порадою? Або як врятувати від смітника "інтернет-прольоти"?

 

Стельки при боли свода стопы

Якщо обрана пара виявилася неідеальною та колодка туфель Вам явно незручна, то існує чудовий спосіб виправити це. Для того, щоб прибрати простір між взуттям та склепінням стопи, зняти напругу зі зв'язок, зменшити відчуття болю та дискомфорт, можна використовувати устілки під склепіння стопи. Вони також є чудовим профілактичним засобом від плоскостопості. Слід відзначити, що вони бувають двох видів: для низького та високого підйому стопи. Тому Ви з легкістю можете підібрати потрібний Вам варіант.

Пропонуємо Вам придбати силіконові устілки під склепіння стопи у нашому інтернет-магазині, попередньо проконсультувавшись із нашим консультантом.

Вдалих Вам покупок!