Все буде Україна!

Термошкарпетки

Автор anya 30.03.2016 0 комментарів

Холодна погода та мороз можуть надовго прибрати бажання вести активний спосіб життя, наприклад займатися спортом, туризмом, рибалкою. Вашим ногам просто необхідні тепло та комфорт.

покоряем горы с термоносками

Ми часто купуємо дороге взуття, професійний одяг для риболовлі, полювання та інших видів спорту, але зовсім не звертаємо уваги на речі, які найближчі та торкаються нашого тіла. Як досягти повного захисту від холоду та абсолютного комфорту в екстремальних умовах життя? Кращими помічниками у питаннях зручності та збереження тепла будуть термошкарпетки. Жоден похід у гори без них не обійдеться. Чому ж вони такі необхідні кожному, хто веде активний спосіб життя? Давайте розглянемо їх переваги перед звичайними теплими шкарпетками.

Термошкарпетки мають унікальну структуру, яка дозволяє ногам позбутися відчуття холоду та зайвої вологи. Навіть вологі термошкарпетки зберігають тепло і не дають Вам замерзнути (чого не можна сказати про вовняні та бавовняні шкарпетки). Таким чином, якщо навіть Ви промочили ноги, то не замерзнете та не «будете хлюпати» на ходу.

выбор термоносков

Термошкарпетки проходять антибактеріальну обробку, до їх складу входить особлива нитка coolmax, яка запобігає розмноженню бактерій, які є першою причиною неприємного запаху ніг. Також ця обробка сприяє загоєнню дрібних пошкоджень шкіри. До того ж не варто забувати, що антибактеріальний шар у шкарпетках також не дозволяє розмножитися грибку – і в цьому величезний плюс термошкарпеток. Завдяки цьому чудо-шкарпетки можна носити необмежену кількість часу навіть при активному їх використанні.

У термошкарпеток також є ще багато відмінних особливостей. Вони здатні ефективно скоротити тертя шкіри взуттям під час руху, оскільки щільно прилягають до ноги, тому взуття не натиратиме Вам і не залишатиме мозолі, тим більше бульбашки. 

Термошкарпетки не порвуться, так як п'ята та підйом у них посилені, мають міцні нитки в поєднанні з міцним плетінням, протирання їх справа не одного року, так що можна не хвилюватися про їх недовговічність. Найчастіше ми викидаємо наші улюблені шкарпетки, які під час прання змінюють свої розміри, так само як і ті, у яких з'являються дірки, а у термошкарпеток така проблема зводиться до мінімуму. Навіть після багатьох разів прання вони не втратять свого первинного вигляду.

Термоноски підтримують стопу та надають їй правильної форми при фізичних навантаженнях. Також вони забезпечують поліпшення кровообігу, сприяючи цим зниженню втоми ніг і більш швидкому їх відновлення після важких навантажень.

Термошкарпетки є вологовідвідними: відводять вологу з поверхні шкіри та швидко висихають, також виводять пару, що утворилася у взутті під час руху, забезпечують сухість ніг та вентиляцію, що допомагає не вбиратися запаху. До того ж теплозберігаючі властивості термоносків дозволяють оптимально контролювати температуру: взимку в них ніколи не буде холодно, а влітку ногам не буде спекотно.

Так що у результаті Ви отримуєте теплі сухі ніжки без будь-яких неприємних запахів у повному затишку та комфорті. Хіба це не чудово?

активная жизнь с термоносками

У нашому інтернет-магазині аксесуарів для взуття Ви знайдете чудовий вибір термоносків за найнижчими цінами. Виробники наших термоносків - Туреччина та Китай. У нас представлені як зимові (щільні), так і літні (тонкі) термошкарпетки. Активного та насиченого Вам життя у комфорті та затишку!