Все буде Україна!

Огляд силіконових устілок під передню частину стопи

Автор anya 10.02.2014 0 комментарів

                                  Усталость в ногах

Силіконові устілки під передню частину стопи зазвичай використовують для літнього, осіннього та весняного взуття, рідше для зимового. Якщо Ви відчуваєте дискомфорт, печіння, неприємні відчуття в області подушечок пальців, у передній частині стопи, якщо у Вас мозолі та натоптиші, Вам підійдуть силіконові устілки саме під передню частину стопи.

У нашому інтернет-магазині представлений широкий асортимент силіконових устілок під передню частину стопи. Ми допоможемо Вам розібратися, які устілки найкраще підійдуть для Вашого взуття та які проблеми вони вирішують.

Визначимо, які устілки для якого розміру стопи      измерение размера ноги

Всі силіконові устілки універсального розміру, немає устілок для конкретного розміру ноги. Саме тому ми даємо розмір устілок у сантиметрах, щоб Ви мали уявлення, які Вам краще купити.

Якщо у Вас маленький розмір ноги, то Вам підійдуть будь-які устілки, оскільки вони легко підрізаються до потрібного розміру звичайними ножицями. Якщо ж у Вас розмір ноги 38 чи більше, то Вам підійдуть не всі устілки.

Є устілки, які підійдуть для розміру 37 ноги та менше. Якщо більше, то вони Вам не підійдуть однозначно.

Тепер визначимо для якого взуття Вам потрібні устілки:

 

Силиконовая полустелька

Відкриті босоніжки, відкрита передня частина стопи (носок). Вам підійдуть устілки тільки на клейкій основі. Якщо брати без клейкої основи, то устілки при ходьбі будуть виїжджати вперед, за межі взуття. Якщо Вам все-таки сподобалися устілки без клейкої основи, але Вам вони потрібні у відкрите взуття, то Ви можете їх приклеїти самостійно взуттєвим або супер-клеєм.

Закрите взуття – балетки, човники, туфлі, чобітки, напівчобітки. Підійдуть будь-які устілки як на клейкій основі, так і без. Але якщо Ви кладете устілку без клейкої основи, то Вам необхідно буде щоразу акуратно взуватися, щоб устілка не поїхала та не збилася у носок.

Силіконові устілки для в'єтнамок. Якщо у вас дискомфорт під передньою частининою стопи та між великим і другим пальцем, то вам підійдуть саме ці устілки.

 

Нижче ми порівняємо устілки під передню частину стопи для Вашої зручності

 

Вид Клейка основа

Тип взуття

Властивості

Розмір/

Товщина

Посилання на товар

Фото

Напівустілки під носок (плюсну) Ні Туфлі з закритим носком, балетки Невеликі вкладиші під передню частину стопи ідеально підійдуть для ніжки маленького розміру (35-37) та дитячої стопи. 8,5 см х 6,3 см/   1-2мм

Силіконові напівустілки звичайні

 https://stelki.in.ua/shop/silikonovie-stelki-pod-perednyuy-chast-stopyi/ 

силиконовые стельки для туфлей
Напівустілки під носок (плюсну) Ні Туфлі з закритим носком, балетки, напівчоботи, ботильйони Силіконові напівустілки під плюсну підійдуть для будь-якого розміру стопи, як для маленької, так і великої. Завдяки отворам в устілках, повітря буде циркулювати і не давати стопі потіти у цій області.

8,6 см х 7,0 см/

1 мм

Силіконові напівустілки округлої форми

https://stelki.in.ua/shop/silikonovyie-stelki-br-pod-perednyuyu-chast-stopyi/

силиконовые стельки под переднюю часть стопы
Напівустілки під носок (плюсну) Ні Туфлі з закритим носком, балетки, напівчоботи, чоботи, ботильйони Напівустілки з м'якою комірчастою структурою для особливого відчуття комфорту під час ходьби на високих підборах. Підходять для будь-якого розміру стопи.

8,8 см х 6,7 см/

1 мм

 

Силіконові напівустілки з додатковою пом'якшуючою серединою

https://stelki.in.ua/shop/silikonovyie-stelki-pod-perednyuyu-chast-stopyi-br-obyichnyie-all-night-long/

Напівустілки під носок (плюсну) Так Туфлі з закритим та відкритим носком, балетки, босоніжки, чоботи та напівчоботи без хутряної устілки, ботильйони, кеди Силіконові напівустілки універсальні: підходять абсолютно для будь-якого взуття та будь-якого розміру. Вони на клейкій основі, тому не будут з'їжджати у відкритому взутті. ХІТ продажу!

9,0 см х 6,0 см/

3 мм

Силіконові напівустілки з клейкою основою універсальні

https://stelki.in.ua/shop/gelevyie-vstavki-v-obuv-protiv-skolzheniya/

силиконовые полустельки под носок
Напівустілки під носок (плюсну) Так Туфлі з закритим та відкритим носком, балетки, босоніжки, чоботи та напівчоботи без хутряної устілки, ботильйони, кеди Силіконові напівустілки з масажною подушкою під склепінням стопи - це дуже зручно, особливо, якщо Ви цілий день ходите на підборах. Вкладиші пом'якшують основу взуття, фіксують Вашу стопу, а масажна подушка буде акуратно стимулювати масажні точки Вашої стопи. Вам буде набагато комфортніше ходити навіть у взутті на самих високих підборах.

10 см х 6,5 см/

2-7мм

Силіконові напівустілки з масажною подушкою

https://stelki.in.ua/shop/silicone-insoles-with-massage-cushion/

силиконовые стельки с массажной подушкой
Напівустілки під носок з перетинкою для в'єтнамок Так Шльопанці чи босоніжки з перетинкою між великим пальцем та другим (в'єтнамки)  Силіконові напівустілки з перетинкою між пальцями для пом'якшення основи взуття, проти ковзання стопи, мозолів та натертостей між пальцями. 6,2 см х 8,5 см/ 2мм

Силіконові напівустілки з перетинкою для в'єтнамок

https://stelki.in.ua/shop/silikonovie-stelki-dlya-vetnamok/

силиконовые стельки для вьетнамок
Силіконові перетинки для в'єтнамок Так Шльопанці чи босоніжки з перетинкою між великим пальцем та другим (в'єтнамки Силіконові перетинки підійдуть для абсолютно будь-якого взуття з перетинками між великим та другим пальцем. Перетинки запобігають натиранню та мозолям. 

4см х 4см/

1мм

Силіконові перетинки

https://stelki.in.ua/shop/silicone-insoles-for-fitflop/

силиконовые перепонки для вьетнамок
Напівустілки під плюсну та склепіння стопи Так

Туфлі з закритим та відкритим носком,  балетки, босоніжки, чоботи та напівчоботи без хутряної устілки, ботильйоны, кеди

Силіконові напівустілки з ортопедичноюй подушкою - це спасіння для Ваших стоп! Вони пом'якшують основу взуття, запобігають ковзанню стопи, а також завдяки ортопедичній подушці Ваш підйом буде завжди "на місці".

12 см х 6,3 см/

0,3-0,9 см

Силіконові напівустілки з ортопедичною подушкою

https://stelki.in.ua/shop/silikonovyie-polustelki/

силиконовые полустельки с подъемом под свод стопы

Напівустілки під плюсну та склепіння стопи

 

Ні Туфлі з закритим носком, балетки, напівчоботи та чоботи Універсальні напівустілки з ортопедичною подушкою під склепіння стопи. Без клейкої основи, тому їх можна перекладати у будь-яке взуття.

13 см х 7,8 см/

0,2-1 см

Силіконові напівустілки з ортопедичною подушкою

https://stelki.in.ua/shop/silikonovyie-polustelki-obyichnie/

силиконовые полустельки для каблуков
Напівустілки під плюсну та склепіння стопи Так Туфлі з закритим носком та відкритим, балетки, босоніжки, чоботи та напівчоботи без хутряної устілки, ботильйони, кеди Силіконові напівустілки для маленького підйому стопи. Якщо склепіння стопи "не лягає" у взутті та є невеликий простір між устілкою взуття та склепінням, то Вам потрібні саме ці устілки.

13 см х 6 см./

0,2-1 см

Напівустілки з ортопедичною подушкою під маленьке склепіння стопи

https://stelki.in.ua/shop/silikonovie-polustelki-small/

силиконовые полустельки с подъемом под свод стопы