Все буде Україна!

Як збільшити зріст

Автор anya 29.06.2015 0 комментарів

Зазвичай, нам хочеться того, чого ми не маємо! Якщо у нас волосся пряме, то ми хочемо кучеряве і навпаки. Якщо очі блакитні, то ми хочемо карі. Якщо ми високі, то хочемо бути нижчими. А якщо низькі, то неодмінно хочемо бути вищими. І так у всьому! Але якщо колір волосся, довжину, колір очей ми можемо поміняти, то зі зростом здається, що зробити нічого неможливо. Але це не так, все ж таки щось ми можемо зробити!

Є багато інтернет-ресурсів, які розповідають про різноманітні методики для збільшення зросту. Таких ресурсів не просто багато, а дуже багато! І ми ознайомилися з більшістю з них й вибрали для вас саме головне.

три правила для увеличения роста

Для того, щоб вирости, дотримуйтесь принципу трьох: харчування, сон, спорт.

 

Харчування

морепродукты - идеальная еда для активного роста

Цинк – мікроелемент, який стимулює вироблення гормону росту. Тому до Вашого раціону необхідно включити їжу, яка містить цинк. Найбагатші цинком продукти харчування – це морепродукти.

Йод – вживайте їжу з вмістом йоду, не забувайте також про йодовану сіль.

Обов'язково вживайте вітаміни, найкраще їсти не в таблетках, а в овочах. Вітамін А – морква, солодкий перець, броколі, гарбуз тощо. Вітамін В і С. Також для росту дуже важливий вітамін Д – сир, вершкове масло, сирі яйця, морепродукти, молоко, печінка, картопля тощо.

Сон

Ні для укого вже не є секретом, що найздоровіший сон до 12 ночі. Необхідно лягати спати до 12 і спати щонайменше 8 годин на день. Звичайно, з нашим темпом життя не завжди вдається спати близько 8 годин, але намагайтеся лягати спати хоча б до 12 ночі. Проведіть експеримент, хоча б 2 місяці лягайте спати до 12-ї ночі та Ви побачите, що синці під очима зникнуть.

Спорт

Якщо Ви хочете досягти Вашого результату (тобто вирости на декілька сантиметрів), щодня необхідно виконувати комплекс вправ: 

1) Для верхнього плечового поясу.
2) Для грудного та поперекового відділів.
3) Для нижньої частини хребта. Попереково-крижовий відділ.
4) Турнік. Необхідно щодня (вранці та ввечері) висіти на турніку. Перший день – засічіть на секундомірі скільки Ви зможете провисіти. Щодня збільшуйте час на 15-20 секунд.
5) Вправи з йоги для спини.
Приділіть достатню увагу кожному відділу. Як конкретно робити вправи, Ви зможете знайти у будь-якому гімнастичному підручнику, довіднику та інтернеті.


Якщо Ви почнете приділяти час цим трьом основам – сон, харчування, спорт, то Ви вже за кілька місяців побачите результат. Ви не тільки зможете витягнути свій хребет, а також відчуєте значне покращення свого самопочуття!

Що варто обмежити, а краще виключити – алкоголь, куріння, шкідливе харчування.

Якщо Ви хочете результату вже зараз, але у Вас немає можливості носити підбори та чекати, то є спеціальні устілки для збільшення зросту, які допоможуть вирішити Вашу проблему відразу.

Принцип дії устілок для збільшення зросту

Це може бути устілка лише під п'яту, а може й на всю стопу. Тобто це підбор (каблук), який всередині взуття. Ви трохи припіднімаєте п'яту і тим самим на кілька сантиметрів збільшуєте собі зріст. Його можна збільшити від 2 см до 5 см. Перед тим, як купувати такі устілки, необхідно враховувати, з якого матеріалу вони зроблені. Якщо це м'який пінополіуретан, то устілки з часом просядуть приблизно на 5 мм. Якщо це набірні устілки з силікону, то вони підходять не у все взуття та можуть роз'їхатися. Тому силіконові устілки для збільшення зросту 5 шарів потрібно надійно закріплювати. Устілки зі щільного поліуретану на всю стопу не просідають, вони дають збільшення зросту стільки, скільки й було обіцяно.

Мінуси у використанні устілок для збільшення зросту

Устілки підходять для дуже обмеженого виду взуття. Якщо Ви хочете збільшити зріст на 5 см, то Вам підійде лише високе взуття (чоботи, літні жіночі чоботи, високі черевики). При збільшенні зросту на 2-3 см взуття простіше підібрати – це можуть бути навіть кросівки.

стельки для увеличения роста

У нашому інтернет-магазині устілок для взуття Ви знайдете широкий асортимент устілок для збільшення зросту:

1) Устілки для збільшення зросту на 2,5 см

2) Устілки для збільшення зросту на 3 см

3) Силіконові устілки для збільшення зросту на 3 см

4) Устілки для збільшення зросту на 5 см