Все буде Україна!

Електричні устілки з підігрівом

Автор anya 20.10.2016 0 комментарів

З настанням холодів ми різко відчуваємо, як змінюється наш звичний спосіб життя. Ми знінюємо наш літній та легкий осінній гардероб на вовняні спідниці та сукні, огрядні пуховики, дублянки, які ледве поміщаються у шафах. Легенькі милі босоніжки на підборах і туфлі перетворюються на уггі та високі чоботи. Красива зима - прекрасна пора, але якщо ж ми вміємо тепло одягатися, інакше така пора року просто стає справжнім випробуванням...

стельки с подогревом для ногУсі ми з дитинства знаємо, всім нам мами казали: "тримай ноги у теплі". Якщо замерзли ноги, то дуже швидко вистигає тіло і нас починає пробирати дрібне тремтіння. Так і сезонні застуди не за горами. Краще попередити всі неприємні наслідки холодів, аніж лікуватися.

Сучасні технології настільки зробили крок вперед, що нам залишається тільки встигати за ними та бути в тренді. Не відставати від технологій - значить користуватися ними, отже, бути в ногу з часом. Зараз зимові холоди пережити набагато простіше з новими винаходами, устілки з підігрівом – відповідь холодам. Це настільки розумний винахід, настільки практичний та зручний, що просто гріх ним не користуватися.

Теплі устілки з підігрівом нагріваються до 55С, а то й до 60С, залежно від того, чим ви будете користуватися для нагрівання. Наприклад, нагріваючи устілки від пауербанку, ви отримаєте максимальну температуру. Використовуючи блок для батарей, навіть із найдорожчими батарейками, ви отримаєте температуру близько 45С. Хоча це досить непогано. Устілки з підігрівом можна використовувати й у ліжку, як грілки на батарейках.

работа стелек с подогревом

Устілки займають певний обсяг взуття, тому кладіть їх у просторе взуття або замість основної устілки.

стельки с подогревом в нашем интернет магазине

Наразі купити устілки з підігрівом в Україні не є проблемою. Багато інтернет-магазинів пропонують вже перевірену продукцію з доставкою протягом 1-2 днів по всій країні. Тому зовсім немає сенсу чекати устілки з підігрівом з Китаю, які прийдуть, у кращому випадку, через півтора місяці та можуть ще виявитися неробочими...

Наш інтернет-магазин аксесуарів для взуття пропонує широкий вибір устілок для взуття, серед яких ви знайдете зимові устілки. Купити устілки з підігрівом не викличе ніяких труднощів: просто перейдіть в розділ Зимовий асортимент та оберіть саме ті устілки, які вам найбільше підходять. Якщо ж у вас залишилися питання, ми з радістю проконсультуємо вас. Напишіть нам на пошту або зателефонуйте. Наші дані ви знайдете у розділі Контакти.

Ми з радістю допоможемо розібратися та визначитись із вибором нашим клієнтам.

Наші устілки з підігрівом: